بلاگ

طرز تهیه بابل تی با چای ماچا

1403-06-27

طرز تهیه بابل تی با چای ماچا

نوشیدنی بابل تی با طعم های نارگیل و انبه و شکلات بهترین انتخاب برای سرو کنار یک ماچا لاته هستند تا بتونید بیشترین لذت رو از نوشیدنی تون ببرید.

مواد لازم

1 قاشق چای‌خوری پودر چای ماچا
1/4 لیوان آب داغ (نه جوش)
1/2 لیوان شیر (لبنی یا گیاهی)
1 قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)
1/4 لیوان مروارید تاپیوکا (بوبا)
یخ به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. پختن بوبا: مرواریدهای تاپیوکا را طبق دستور روی بسته (به مدت 1 ساعت) در آب جوش بپزید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را با آب سرد آبکشی کنید و در کمی شکر بغلتانید تا طعم‌دار شوند. ( میتوانید به مدت 5 دقیقه در شربت شکر هم بجوشانید)
  2. آماده کردن ماچا: پودر چای ماچا را با آب داغ مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
  3. ترکیب نوشیدنی: بوباها را در ته لیوان بریزید. روی آن یخ اضافه کنید. سپس چای ماچای آماده‌شده را روی یخ بریزید و در نهایت شیر را اضافه کنید.
  4. شیرین‌کردن (اختیاری): اگر نوشیدنی شیرین‌تر دوست دارید، شکر یا شربت به ماچا یا شیر اضافه کنید و هم بزنید.

نوشیدنی ماچا بابل تی شما آماده است! میتونید با یک نی بزرگ آیس پکی اون رو میل کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

سبد خرید
 
برای اولین خریدت از سایت 5% تخفیف روی سبد خرید با کد تخفیف First5
 
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من