نوشیدنی بابل تی با طعم های نارگیل و انبه و شکلات بهترین انتخاب برای سرو کنار یک ماچا لاته هستند تا بتونید بیشترین لذت رو از نوشیدنی تون ببرید.
مواد لازم
1 قاشق چایخوری پودر چای ماچا
1/4 لیوان آب داغ (نه جوش)
1/2 لیوان شیر (لبنی یا گیاهی)
1 قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)
1/4 لیوان مروارید تاپیوکا (بوبا)
یخ به مقدار لازم
طرز تهیه
- پختن بوبا: مرواریدهای تاپیوکا را طبق دستور روی بسته (به مدت 1 ساعت) در آب جوش بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را با آب سرد آبکشی کنید و در کمی شکر بغلتانید تا طعمدار شوند. ( میتوانید به مدت 5 دقیقه در شربت شکر هم بجوشانید)
- آماده کردن ماچا: پودر چای ماچا را با آب داغ مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
- ترکیب نوشیدنی: بوباها را در ته لیوان بریزید. روی آن یخ اضافه کنید. سپس چای ماچای آمادهشده را روی یخ بریزید و در نهایت شیر را اضافه کنید.
- شیرینکردن (اختیاری): اگر نوشیدنی شیرینتر دوست دارید، شکر یا شربت به ماچا یا شیر اضافه کنید و هم بزنید.
نوشیدنی ماچا بابل تی شما آماده است! میتونید با یک نی بزرگ آیس پکی اون رو میل کنید.