زمانی که ایزاک راهب بودایی و نخستین کسی که ماچا رو به شیوه خاص پرورش داد و پودر نمود، متوجه شده #ماچا به دلیل اینکه بسیار پودر شده و در واقع تبدیل به گرده بسیار لطیفی گردیده است. به همین علت در آب خوب حل نمیشود و بهم می چسبد. با استفاده از ساقه های درخت بامبو که از گیاهان بومی چین بحساب می آید با برشهایی آن را تبدیل به یک همزن بُرس مانند نمود. توانست به عنوان یک ابزار برای بهتر و زیبا تر دم نمودن ماچا استفاده کند.
امروزه #ویسک_ماچا و #چاشاکو در کارگاهای صنایع دستی توسط مردم بومی به شکل دست ساز تولید میشود. از بامبوهایی که برای تولید ویسک و چاشاکو استفاده می شود تنها تعداد کمی در انتها قابلیت تبدیل به ویسک را دارند. ویسکهایی که بدست ما میرسند از غربال های متعددی عبور کرده اند تا امروز در اختیار ما .قرار گرفته اند
زمانی که ماچا را با آب 80 درجه سانتی گراد مخلوط کردید. می توانید از این ویسک جهت هم زدن ماچا استفاده کنید. این کار را تا زمانی که یک فوم مخملی روی ماچا بوجود بیاید ادامه دهید.
برای اطلاع از محصولات جدید و تخفیف و جشنواره ها، اینستاگرام ما را دنبال کنید.
برای اطلاعات بیشتر راجع به سایر اکسسوری ها به این لینک مراجعه کنید.
دیدگاهها
حذف فیلترهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.