جلبک اسپیرولینا یک جلبک سبز-آبی است که حاوی دو رنگدانه اصلی میباشد:
کلروفیل (رنگدانه سبز)
فیکوسیانین (رنگدانه آبی و یک آنتیاکسیدان قوی).
در طی فرآیندهای خاص، رنگدانه آبی (فیکوسیانین) از اسپیرولینا جداسازی میشود و به صورت جداگانه به عنوان یک رنگ طبیعی در صنایع غذایی استفاده میگردد. این رنگدانه در نوشیدنیها، وعدههای صبحانه و غذاها کاربرد دارد.
در بهترین حالت، تنها حدود ۲۰% وزن اسپیرولینا سبز-آبی از فیکوسیانین (آنتیاکسیدان آبی) تشکیل شده است. این بدان معناست که برای دستیابی به مقدار قابل توجهی از این رنگدانه، نیاز به فرآوری و تغلیظ آن است.
مقدار توصیهشده برای شروع مصرف اسپیرولینا معمولاً بین ۰.۳ تا ۰.۵ گرم در هر وعده (معادل نوک قاشق چایخوری) است. این مقدار میتواند به تدریج افزایش یابد.
این درحالیست که برای بهرهمندی کامل از فواید اسپیرولینا سبز-آبی، مصرف حداقل ۲ تا ۳ گرم در روز توصیه میشود.
فیکوسیانین در دمای ۲۰ تا ۳۰ درجه سانتیگراد (ولرم) پایدارتر است و رنگ آبی خود را بهتر حفظ میکند. در دمای بالاتر از ۳۵ درجه سانتیگراد، این رنگدانه ممکن است تجزیه شود و در نتیجه، رنگ آبی آن کاهش یابد.
برای اطلاع از محصولات جدید و تخفیف و جشنواره ها، اینستاگرام ما را دنبال کنید.
برای اطلاعات بیشتر از سایر خواص ماچا به این لینک مراجعه کنید
دیدگاهها
حذف فیلترهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.