بلاگ

قدرت ال-تیانین در ماچا

1403-08-11

ماچا، نوشیدنی محبوب ژاپنی، به دلیل خواص آرامش‌بخشش شناخته شده است. یکی از دلایل اصلی این آرامش، وجود ماده‌ای به نام ال-تیانین است.

آرامش در یک فنجان

این آمینو اسید خاص، تقریباً فقط در گیاه چای یافت می‌شود و مسئول طعم بی‌نظیر چای سبز است. ال-تیانین به سرعت جذب بدن می‌شود و به مغز می‌رسد. جالب است بدانید که اثرات آن بر امواج آلفای مغز شبیه به مدیتیشن است. این امواج، نشانه‌ای از آرامش و تمرکز هستند. بنابراین، با نوشیدن ماچا، می‌توانید به راحتی و به سرعت به حالت آرامش و تمرکز دست پیدا کنید.

عوامل موثر بر میزان ال‌-تیانین در ماچا

  • نوع گیاه چای: گونه‌های مختلف گیاه چای، میزان متفاوتی ال‌تیانین تولید می‌کنند.
  • شرایط کشت: عوامل محیطی مانند نور خورشید، خاک، آب و دمای هوا بر میزان تولید ال‌تیانین تاثیرگذار هستند.
  • روش پردازش: نحوه برداشت، خشک کردن و آسیاب کردن برگ‌های چای بر کیفیت و میزان ال‌تیانین موجود در پودر ماچا تاثیرگذار است.
  • سن برگ‌ها: برگ‌های جوان‌تر معمولاً حاوی میزان بیشتری ال‌تیانین هستند.

کیفیت ماچا و میزان ال‌تیانین آن رابطه نزدیکی دارند،برای همین است که بهتر است تا ماچا خود را از شرکت های قابل اعتماد تهیه کنید.


در مقاله ساینس دایرکت تاییدی بر موضوعات بالا شده است
میتونید برای اطلاعات بیشتر به اینستاگرام گرین لیف سر بزنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

سبد خرید
 
برای اولین خریدت از سایت 5% تخفیف روی سبد خرید با کد تخفیف First5
 
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من