ماچا یک نوع چای سبز پودری است که در فرهنگ ژاپنی جایگاه ویژهای دارد. این نوشیدنی با استفاده از برگهای جوان و با کیفیت یک گونه از چای سبز تولید میشود که در 3 الی 4 هفته آخر برداشت،تمامی گیاهان زیر سایه بان های بزرگ میروند وپرورش مییابند تا میزان کلروفیل و آنتیاکسیدان و پلی فنول در آنها افزایش یابد. سپس با آسیاب های سنگی برگ های تنچا پودر میشود و پودر آن مصرف میشود. به همین دلیل، در مصرف این نوشیدنی پر خاصیت تمامی مواد مغذی برگ چای سبز و حتی فراتر از آن دریافت میشود
تاریخچه چای ماچا
منشأ این چای به دوران سلسه تانگ در چین بازمیگردد(قرن 7 تا 10 میلادی). در این دوران، برگهای چای بخارپز و به صورت آجر فشرده میشدند تا حمل و نقل و تجارت آنها آسانتر شود. سال 1191، یک راهب بودایی ژاپنی به نام ایسای پس از بازگشت به ژاپن با دانههای چای و روشهای بودایی تهیه چای پودری، این سنت را به ژاپن معرفی کرد. او دانههای چای را در معابد کیوتو کشت کرد و این نوشیدنی به نوشیدنی امپراطوری معروف شد.
فواید این چای لوکس
این نوشیدنی حاوی مقادیر بالای آنتیاکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند و از آسیبهای سلولی جلوگیری میکند. همچنین، ماچا دارای کافئین و ال-تیانین است که باعث افزایش انرژی و بهبود تمرکز، بدون ایجاد اثرات جانبی ناخوشایند کافئین میشود. مطالعات نشان دادهاند که مصرف این چای میتواند به بهبود متابولیسم و کمک به کاهش وزن نیز کمک کند.
کیفیت چای ماچا
تمامی خواصی که بیان شد برای یک ماچا با کیفیت بالا می باشد، زیرا اگر هرکدام از شرایط بالا تغییر کند این محصول کیفیت مناسبی نخواهد داشت. به طور مثال سایه گذاری محصولات فقط به واسطه شناخت تولید کننده های معتبر می باشد. راه دیگری که می توان از کیفیت محصولات مطمئن شد برگه آنالیز محصولات می باشد که اگر از شرکت و یا فروشنده های معتبر خرید نکنید، ممکن است کیفیت پایین تری را در اختیار شما قرار دهند. محصولات گرین لیف با محصولات خود را از تولید کننده های مطمئن و با استاندارد های اروپایی خریداری و وارد میکنند. برای همین میتوانید به راحتی اعتماد کنید و از محصولات گرین لیف لذت ببرید