ماچا، به خاطر محتوای بالای پلیفنول های خود برای جلوگیری از سرطان معروف است مقدار این ماده از بسیاری دیگر از منابع گیاهی مانند میوهها و کاکائو بیشتر است. پلیفنولها، آنتیاکسیدانهای قوی موجود در گیاهان، نقش حیاتی برای سلامت و پیشگیری از بیماریها دارند. ماچا به خصوص غنی از پلیفنولهای خاصی مانند کاتچینها، اپیگالوکاتچین گالات (EGCG)، روتین و کوئرستین است.
کاتچینها، نوعی پلیفنول، در ماچا فراوان هستند و عمدتاً مسئول خواص آنتیاکسیدانی آن هستند. در بین کاتچینها، EGCG به خاطر اثرات ضد سرطانی قوی و توانایی محافظت از سیستم قلبی-عروقی برجسته است. مطالعات نشان دادهاند که ماچا سطوح بسیار بالاتری از EGCG نسبت به چای سبز معمولی دارد. این امر پتانسیل تقویت سلامت آن را افزایش میدهد. مصرف منظم ماچا میتواند در کاهش خطر بیماریهای مزمن، از جمله برخی سرطانها و شرایط قلبی-عروقی، کمک کند.
روتین(rutin) و کوئرستین (Quercetin)
علاوه بر کاتچینها، ماچا مقدار قابل توجهی روتین و کوئرستین نیز دارد. هر دو پلیفنول های دارای فواید چشمگیر برای سلامتی هستند. روتین به خاطر توانایی خود در تقویت عروق خونی، تنظیم فشار خون و اثرات ضد التهابی شناخته شده است که میتواند از دیابت و کولیت اولسراتیو محافظت کند. کوئرستین، یکی دیگر از ترکیبات حیاتی، حساسیت به انسولین را بهبود میبخشد و سطوح گلوکز خون را کاهش میدهد، که به پیشگیری از دیابت کمک میکند.
جدول مقایسهای محتوای پلیفنولهای
نوشیدنی | مقدار پلیفنول (میلیگرم در 100 میلیلیتر) |
ماچا | 176 |
چای سبز | 85 |
چای سیاه | 72 |
آب سیب | 40 |
قهوه دمکرده | 53 |
این پلیفنولها، ماچا را به یک نوشیدنی قوی وجلوگیری از سرطان تبدیل میکنند . شما میتوانید برای خرید یک ماچا با کیفیت به فروشگاه گرین لیف سر بزنید.
برای اطلاع از جشنواره و دیدن ویدیو های بیشتر به پیج اینستاگرام ما به آدرس greenleaffshop و یا این لینک مراجعه نمایید.