بلاگ

آماده سازی چای ماچا با ویسک

1403-05-06
 

مواد و ابزار مورد نیاز :

نحوه آماده سازی ماچا:

قبل از هرکاری آب را بگذارید تا جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب، میتوانید ویسک یا همزن ماچا خود را درون یک لیوان قرار دهید. آب جوش را تا نصف اندازه پره های ویسک پر آب کنید و بگذارید تا ویسک نرم شود. آب مورد نیاز برای مخلوط کردن، 80 درجه سانتی گراد میباشد. پس میتوانید به سراغ صاف کردن ماچا بروید تا درجه حرارت آب جوش پایین بیاید. (کلروفیل موجود در ماچا در حرارت بالا از بین میرود)

پس از خیساندن ویسک ماچا با پیمانه (چاشاکو) به اندازه 2 گرم پودر چای را در یک کاسه با سطح نسبتا تخت (چاوان) توسط یک صافی الک کنید. میزان مصرف پودر این چای کاملا شخصی می باشد. معمولا بین 1 تا 3 گرم در هر بار استفاده از این پودر استفاده میشود. دقت شود که بیشتر از 4 گرم مصرف روزانه این پودر (یعنی نهایتا بیشتر از دوبار در روز) توصیه نمی شود. الک کردن پودر چای با یک صافی به حل شدن و فوم دهی بهتر کمک میکند پس بهتر از قبل از مخلوط کردن با آب یکبار پودر را از صافی بگذرانیم.

حالا نزدیک 50 میلی لیتر آب را روی پودر صاف شده میریزیم و به آرامی با ویسک خیسانده شده هم میزنیم. نحوه هم زدن با ویسک باید به صورت زیگزاگ باشد، یا مثلا M یا W . میتوانید بعد از چند بار همزدن ماچاهایی که به اطراف ظرف چسبیده را هم با ویسک به داخل آب هدایت کنید و هم زدن را مجددا ادامه دهید. این کار را تا زمانی انجام دهید که یک فوم با حباب های کوچک بر روی نوشیدنی تان ایجاد شود.

حالا میتوانید نوشیدنیتان را گرم، با یخ یا به همراه شیر سرد و یخ بخورید و لذت ببرید.

برای دیدن ویدیو های بیشتر به اینستاگرام گرین لیف سر بزنید

3 دیدگاه در “آماده سازی چای ماچا با ویسک

  1. مصطفی گفت:

    سلام مرسی برای این توضیح، جالب و جدید بود

  2. بازتاب: راهنمای جامع برای اولین تجربه ماچا - فروشگاه گرین لیف
  3. بازتاب: خرید خوبی داشته باشید - فروشگاه گرین لیف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

سبد خرید
 
برای اولین خریدت از سایت 5% تخفیف روی سبد خرید با کد تخفیف First5
 
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من